Klaar voor kleur? Update weide 2.0:

Goed nieuws! De rabarberplanten werden geleverd en geplant! We hopen dat de planten goed aanpakken en dat de rabarberbladeren het gevecht met het onkruid zullen winnen. Het eerste jaar is het niet aangeraden om rabarber te oogsten, dus we kijken er naar uit om tegen volgende zomer rabarberconfituur te mogen en kunnen maken! Misschien wel in combinatie met aardbeien? Heerlijke vooruitzichten!

Kijken jullie ook uit naar kleur? De groene weide is natuurlijk wel mooi om naar te kijken maar misschien ook wat eentonig in deze periode van het jaar. Er zitten wat bloembolletjes in de grond rondom de laagstammige fruitbomen. Hou het goed in de gaten, binnenkort komt er wel wat kleur piepen. Wie ons kan helpen aan krokusbolletjes, dan zijn deze zeker welgekomen. Een geel krokustapijt binnen de ovaal van de laagstammige fruitbomen, zou dat niet mooi zijn volgend jaar?

Intussen is de waterton aangesloten op het afdakje en helemaal vol. Een extra waterton zou goed van pas komen in het droge voorjaar. Geef gerust een seintje als er bij jou eentje in de weg staat, wij zouden deze met open armen ontvangen.

Onder het afdakje komt binnenkort een bord. Voor dat bord plaatsen we banken van boomstamplanken. Zo breiden we onze 'buitenklasjes' nog wat uit. De boomstronken in cirkels worden graag gebruikt als het weer het toelaat. We kijken al uit naar een zonnig voorjaar om opnieuw van deze luxe te kunnen genieten.

Tips om de weide nog mooier en bruikbaarder te maken? Laat het gerust weten!