Leerlingendag 2019 was een mix van schooltoneel en festival. Onder regie van leerling Gaethan Catteeuw werd het verhaal 'Fade Out' gebracht door leerlingen van onze school. Een ontroerend toneelstuk dat de acteurs mooi weergaven. 

Tijdens het festival op school werden optredens en attracties voorzien. Bumper balls, bootcamp, bungee run, air track, voetbal darts, gekke fietsen... Er werden alvast voldoende activiteiten aangeboden waarbij de leerlingen zich konden uitleven. Enkele enthousiastelingen toonden hun talenten op het podium. Een dansvoorstelling en de optredens van onze muzikale talenten werden aangevuld met een beatboxshow en een intensieve zumbaworkshop. De namiddag werd afgesloten met een dj-set van Kenzz. De leerkrachten en leerlingen van Creatie en mode fleurden het festivalterrein op met kleurrijke kraampjes. Ook de henna tattoos vielen erg in de smaak.

's Middags reden twee foodtrucks het festivalterrein op. Na geduldig wachten konden de geïnteresseerden genieten van een portie frietjes of pasta.

Bedankt aan iedereen die meehielp om er een ontspannende en leuke dag van te maken!