17 enthousiaste leerlingen en 6 geëngageerde leerkrachten staan te popelen om zich het hele schooljaar in te zetten voor de organisatie SCAD en vzw  SOS -zoutmijnkinderen.

En.. Het startschot van de campagne is nu gegeven..

Vrijdag laatst was er een eerste infoavond voor de leerlingen en hun ouders.

De praktische zaken werden uiteraard toegelicht maar de leerlingen mochten samen met hun ouders vooral genieten van de prachtige Indiabeelden en de heel enthousiaste en vaak emotionele verhalen van 16 leerlingen van Talentis College, die eerder dit jaar ook al de kans kregen om dit intense avontuur te beleven.

Charles, de Indische bezieler van de organisatie SCAD is momenteel in ons land en was dan ook aangenaam verrast door de grote opkomst en de oprechte belangstelling voor het project.

Er was dankbaarheid voor de inzet van de vele leerlingen en uiteraard ook volle enthousiasme om de nieuwe ploeg warm te maken.

En dat is meer dan gelukt: onze leerlingen waren erg onder de indruk en meer dan ooit bereid om zich ten volle in te zetten voor SCAD.

In het komende schooljaar zullen er tal van activiteiten georganiseerd worden zodat we in de paasvakantie zeker niet met lege handen naar India trekken.

Het is uiteraard de bedoeling dat we met de hele school SCAD en SOS zoutmijnkinderen financieel ondersteunen.

Bij een volgend bericht geven we graag wat uitleg over de organisaties. Wie nu al wat info wil verwijzen we naar

https://www.zoutmijnkinderen.be/

http://www.scad.org.in/

Je hoort zeker nog van ons.

TEAM INDIA