Inschrijven voor het eerste jaar

Inschrijven voor het tweede t.e.m. het zevende jaar


Leerlingenraad

Sinterklaas

Op 6 december mochten we de Sint, Fluopiet, Porpiet en Suikerpiet verwelkomen op onze school. Elke leerling kreeg wat lekkers en wie tijdig een brief stuurde, kreeg een persoonlijk bezoekje. Dank u, Sinterklaasje!

Het evenemententeam van de leerlingenraad organiseerde 'Week van de diversiteit'. Het doel van deze week was samenhorigheid creëren en enkele taboes doorbreken. Twee verschillende sokken op maandag, een polsbandje op dinsdag, een minuut stilte op woensdag, een zwart-wit outfit op donderdag en complimenten op vrijdag...  Een grote dankjewel aan alle leerlingen en leerkrachten die deelnamen en op deze manier verbondenheid toonden. 
 

Nieuwtje op de speelplaats! Zoals je misschien al kon zien, staat er een pingpongtafel op de speelplaats van de tweede graad! Dit met dank aan de leerlingen van 3MT, 4MP en 5/6MV en hun inzet voor het project 'Buur van Noël. Er werd 450 euro geschonken van dit project voor de aankoop van deze pingpongtafel. De leerlingenraad betaalde 100 euro met de opbrengst van acties georganiseerd voor Rode Neuzendag. 

Stel je voor: je bent 15 jaar en wordt opgepakt... Het overkwam Ciham Ali: toen ze Eritrea (Afrika) probeerde te ontvluchten werd ze opgepakt en sindsdien weet haar familie niet waar ze is of hoe het met haar gaat en dat al 9 jaar lang!! Je vraagt je misschien af waarom? Wellicht als wraak op haar vader (een ex-minister die verdacht werd van een mislukte staatsgreep). 

Ook dit schooljaar ging de Warmste Week-actie van de leerlingenraad door. Geen traditionele kerstmarkt tijdens het oudercontact zoals georganiseerd werd in het pre-coronatijdperk, maar wel enkele verkoopmomenten tijdens de laatste les-/examenweek.

Het evenemententeam van onze leerlingenraad wil iedereen bedanken die deelnam aan de actie '5 tinten rood' ten voordele van Rode Neuzendag. Er werd maar liefst 365 euro ingezameld. Deze opbrengst wordt eerlijk verdeeld: 182,5 euro wordt geschonken aan het Rode Neuzen Fonds en 182,5 euro aan een volgend Rode Neuzenproject op onze school waarbij het mentaal welbevinden van onze leerlingen centraal staat.

Onze leerlingenraad organiseerde van woensdag 27 oktober tot en met vrijdag 29 oktober een Halloweenactie. Naast de verkoop van spooky sweets, monster chips en heerlijke pompoensoep mochten de leerlingen op vrijdag ook in een griezeloutfit naar school.