SCHOOLBROCHURE 22-23
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Leerlingenraad

Week van de diversiteit

Het evenemententeam van de leerlingenraad organiseerde 'Week van de diversiteit'. Het doel van deze week was samenhorigheid creëren en enkele taboes doorbreken. Twee verschillende sokken op maandag, een polsbandje op dinsdag, een minuut stilte op woensdag, een zwart-wit outfit op donderdag en complimenten op vrijdag...  Een grote dankjewel aan alle leerlingen en leerkrachten die deelnamen en op deze manier verbondenheid toonden. 
 

Pingpongtafel op speelplaats 2de graad

Nieuwtje op de speelplaats! Zoals je misschien al kon zien, staat er een pingpongtafel op de speelplaats van de tweede graad! Dit met dank aan de leerlingen van 3MT, 4MP en 5/6MV en hun inzet voor het project 'Buur van Noël. Er werd 450 euro geschonken van dit project voor de aankoop van deze pingpongtafel. De leerlingenraad betaalde 100 euro met de opbrengst van acties georganiseerd voor Rode Neuzendag. 

105 brieven voor Schrijf-ze-vrijdag

Stel je voor: je bent 15 jaar en wordt opgepakt... Het overkwam Ciham Ali: toen ze Eritrea (Afrika) probeerde te ontvluchten werd ze opgepakt en sindsdien weet haar familie niet waar ze is of hoe het met haar gaat en dat al 9 jaar lang!! Je vraagt je misschien af waarom? Wellicht als wraak op haar vader (een ex-minister die verdacht werd van een mislukte staatsgreep). 

€ 212,15 ingezameld voor Warmste Week

Ook dit schooljaar ging de Warmste Week-actie van de leerlingenraad door. Geen traditionele kerstmarkt tijdens het oudercontact zoals georganiseerd werd in het pre-coronatijdperk, maar wel enkele verkoopmomenten tijdens de laatste les-/examenweek.

Leerlingenraad zamelt 365 euro in voor Rode Neuzendag

Het evenemententeam van onze leerlingenraad wil iedereen bedanken die deelnam aan de actie '5 tinten rood' ten voordele van Rode Neuzendag. Er werd maar liefst 365 euro ingezameld. Deze opbrengst wordt eerlijk verdeeld: 182,5 euro wordt geschonken aan het Rode Neuzen Fonds en 182,5 euro aan een volgend Rode Neuzenproject op onze school waarbij het mentaal welbevinden van onze leerlingen centraal staat.

Halloweenactie leerlingenraad

Onze leerlingenraad organiseerde van woensdag 27 oktober tot en met vrijdag 29 oktober een Halloweenactie. Naast de verkoop van spooky sweets, monster chips en heerlijke pompoensoep mochten de leerlingen op vrijdag ook in een griezeloutfit naar school. 

Toon je sportclub

De leerlingenraad en het LO-team bedanken alle sportieve leerlingen om deel te nemen aan de actie 'Toon je sportclub'!

Dag van de leerlingenraad

Op 26 mei was het de officiële 'Dag van de leerlingenraad'. Na hun inspanningen in dit laatste trimester ging dit topteam nog eens samen op teambuilding naar Nieuwpoort-Bad. #pizzatime #kubb #minigolf