Bezoek peterbedrijf Biscuiterie Jules Destrooper

De leerlingen van het zevende jaar Business support brachten naar jaarlijkse traditie een bezoek aan Biscuiterie Jules Destrooper, het peterbedrijf van hun virtueel bedrijf Buro ‘Time Out’ Xpress.

De leerlingen leerden in het bezoekerscentrum over de boeiende geschiedenis van het bedrijf en maakten kennis met de authentieke en natuurlijke ingrediënten van de koekjes. Daarna mochten ze proeven uit het ruime assortiment.

Tenslotte mochten ze in de productiehal het productieproces van dichtbij bekijken.

Mystery shopper

De productkennis die ze tijdens dit bezoek opgedaan hadden, konden ze tijdens de regionale ‘Forumbeurs’ voor virtuele bedrijven gebruiken om hun assortiment aan te prijzen.

Naast een mooi aantal verkooporders wonnen onze leerlingen, dankzij hun vlotte en zeer klantvriendelijke communicatie, de duidelijke uitleg bij de producten, de goede professionele afhandeling van een verkoop en het ruime en gevarieerde assortiment van het bedrijf, meer dan verdiend de prijs van de Mystery shopper.

Webshop

Op aanwijzing van de medeleerlingen, vernieuwde Martijn Laenens de website van het virtueel bedrijf. Zijn ontwerp kon de projectverantwoordelijken van Cofep duidelijk bekoren: hij behaalde de 2e plaats in de ‘Best webshop’ wedstrijd.