En weer stonden we er .... als enigste school van de regio met 2 ploegen op het mini-voetbaltornooi: een meisjes- én een jongensploeg. Super!

Lottrekking bepaalde dat onze 2 ploegen samen uitkwamen in dezelfde poule. De eerste wedstrijd werd zelfs een echte Annuntiata-battle: de meisjes tegen de jongens! Daar het de eerste keer was dat de meisjes samen speelden, hadden ze het wat moeilijk om elkaar te vinden. De jongens daarentegen speelden vlot samen en konden zo de meisjes verslaan.

Het was een harde leerschool voor de meisjesploeg: ze verloren alle wedstrijden! Maar ... ze stonden er ... toonden hun talenten en kregen heel veel goedkeurende voetbalblikken van de jongens. Super gespeeld meiden! Jullie lieten je niet kisten!

De jongens speelden de andere matchen super! Het kwam zelfs zover dat schepcorners een plaats in de finale bepaalden! Jammer genoeg haalden onze jongens niet de finale en strandden op de derde plaats in het mini-voetbaltornooi! Super gespeeld jongens! Prachtig resultaat!