7 op de 10 jongeren zijn liever cool dan zichtbaar op de fiets.

De overgrote meerderheid onder hen draagt zelden of nooit fluorescerende of reflecterende accessoires. En jammer genoeg ziet de politie dat ook in de ongevallenstatistieken, want vooral jongeren zijn het slachtoffer bij fietsongevallen in het donker. Niet cool.

Graag zouden we onze leerlingen wat meer zien 'shinen'...

 

GO FOR ZERO from Annuntiata Veurne on Vimeo.

Mini-voetbaltornooi

Voor het derde jaar op rij kon Annuntiata 2 ploegen afvaardigen naar het mini-voetbaltornooitje van MOEV-Westkust: een jongens- maar ook een meisjesploeg. Ze kregen als tegenstrevers de andere scholen van de Veurne, Nieuwpoort, De Panne en Koksijde.

€ 2048 voor India2020 tijdens Warmste Week

Op vrijdag 20 december vond tijdens het oudercontact de kerstmarkt plaats. Ook de weken ervoor waren er al heel wat verschillende acties. 
Tijdens deze 'Warmste Weken' werd maar liefst 2 048 euro voor het project India2020 ten voordele van SCAD & SOS Zoutmijnkinderen.
Bedankt aan iedereen die zijn/haar bijdrage leverde aan deze acties!

1B gaat themagewijs vooruit

Afwisselen, ontdekken, creëren...  enkele kernwoorden uit het keuzepakket 1B. Het voorbije trimester mochten de leerlingen van 1B reeds elk op hun tempo hun talenten ontdekken. 

Kerstmarkt Warmste week

Op vrijdag 20 december gaat de traditionele kerstmarkt door in het kader van de Warmste Week.

Voor, tijdens of na het oudercontact is iedereen welkom om de acties te steunen. De leden van het project India2020, Buur van Noël, Jieha-project, ouderraad en leerlingenraad slaan de handen in elkaar ten voordele van enkele mooie projecten. Ook het kerstkoor zal weer paraat zijn met hartverwarmende liedjes.De actie van het Jieha-project is ten voordele van Vrienden Der Blinden.

Alle andere acties zijn ten voordele van India2020.

Iedereen welkom!

Sfeer rond Kerst

In de les 'zorg voor leef- en woonsituatie' werkten de leerlingen rond het thema 'creëren van sfeer'. Ze maakten een mooie kerstkrans.  Het resultaat mag gezien worden!