SCHOOLBROCHURE ORGANIGRAM A-STROOM ORGANIGRAM B-STROOM BROCHURE 1ste GRAAD www.talent-is.be

AANBOD 1ste GRAAD AANBOD 2de GRAAD AANBOD 3de GRAAD Zoeker keuzepakketten 1ste jaar

 

Dankjewel!

Ondertussen zijn we enige tijd verder in het afstandsonderwijs, waarin iedereen zijn draai moest vinden. Iedereen past zich aan, en samen maken we er het beste van! Het is een intense periode voor onze kinderen, en dit is het zeker ook voor jullie!

Afstandsleren ook in de praktijk!

De leerlingen uit het tweede jaar Sociale en technisch vorming werden uitgedaagd om een werkstukje te maken met pasta. Eerst maakten de leerlingen een goede werkorganisatie op. Daarna konden ze stap voor stap hun creatie uitvoeren. Het resultaat was verbluffend. Geniet je met ons mee? 

 

Vlotte heropstart!

13 Maart 2020 staat in ons geheugen gegrift. De dag dat het ondenkbare gebeurde. De scholen werden gesloten. Ook 15 mei zal in de geschiedenisboeken van Annuntiata terechtkomen: de heropstart!

 

Tearoom... elk in zijn kot

Op de planning van drie Verzorging - voeding staat jaarlijks de organisatie van een tearoom voor ouders, grootouders, leerkrachten en directie. De Coronamaatregelen maken dit helaas onmogelijk dit jaar. Niet getreurd! 

Corona krijgt INCLUation niet klein!

Ook al wordt de geplande meeting in Toledo uitgesteld, toch blijven alle deelnemers van het project Erasmus+ vanop een afstand betrokken. De filmpjes zijn een illustratie van onze blijvende verbondenheid.
#INCLUation #Erasmus+

Moestuin op school

Mevr. Benoot beweert geen groene vingers te hebben. Het is bij deze dus bewezen: groene vingers zijn niet noodzakelijk om een mooi resultaat te bekomen. 

#Annuntiata #weide2.0 #insectenhotel

Primeur: Het enige hotel dat zijn deuren mocht openen deze week is het insectenhotel op onze weide 2.0! Helaas geen grote openingsreceptie wegens coronamaatregelen. We wensen de insecten een prettig verblijf toe op onze weide! Geniet mee ... #Annuntiata #weide2.0 #insectenhotel

Preteaching: een boeiende uitdaging voor leraren én leerlingen

We startten zoals alle scholen in Vlaanderen op maandagmorgen met preteaching van nieuwe leerstof. Leraren bereidden de lessen zorgvuldig voor tijdens de paasvakantie. Maandag werd een heuse uitdaging voor iedereen. Het ganse team zat klaar met instructiefilmpjes en online tools om via Smartschool Live of Teams van Microsoft Office, online les te geven en het pc-scherm met cursusmateriaal te delen.