Badmintontornooi

Op woensdag 16 oktober was het opnieuw tijd voor het jaarlijkse badmintontornooi in het GO Atheneum van De Panne. Een 70-tal deelnemers namen het tegen elkaar op in een spannende wedstrijd waarin zowel doorwinterde badmintonspelers als recreanten het beste van zichzelf konden geven. We waren dan ook blij dat Alexandra, Xena en Seppe het Annuntiata vertegenwoordigd hebben. Alexandra en Xena mochten zelfs met een respectievelijk bronzen en zilveren medaille huiswaarts keren.

 

Veldwerk landschap De Palingbeek

Een droge dag! Met de bus vertrekken de leerlingen van 1A om 13.00u richting Zillebeke. Een excursie in het domein van De Palingbeek staat op het programma. 

Talenten van de eerstejaars in de kijker

Alle ouders en leerlingen van het eerste jaar A en B werden verwelkomd door de titularissen in hun eigen klas. De infoavond stond in het teken van info over de school, Smartschool, het Plusuur en praktische afspraken. De flex-en fixpakketten werden in de kijker geplaatst, zodat alle leerlingen al wat talenten konden laten zien aan hun ouders. Ze genoten samen van een spel, een gedicht, een affiche, een kunstwerk, een hapje, ...