SCHOOLBROCHURE ORGANIGRAM A-STROOM ORGANIGRAM B-STROOM BROCHURE 1ste GRAAD www.talent-is.be

AANBOD 1ste GRAAD AANBOD 2de GRAAD AANBOD 3de GRAAD Zoeker keuzepakketten 1ste jaar

 

Proclamatie op Annuntiata, net een beetje anders (update foto's)

Op 30 juni trokken de zesde- en zevendejaars van Annuntiata de deur achter zich dicht. In februari vierden ze samen de start van de laatste 100-dagen. Niemand die toen kon vermoeden hoe het schooljaar verder zou lopen. Het scherm werd hun belangrijkste compagnon in de voorbereiding naar afstuderen. Leerlingen en leerkrachten werden uitgedaagd flexibel en creatief te zijn. De laatste weken werd weer meer les op school gegeven, maar het was niet hetzelfde. Dit was niet het einde dat ze in gedachten hadden.

Aan tafel met 2MVV

2MVV heeft het schooljaar in stijl afgesloten met het thema 'Aan tafel'. Het thema werd tot in de details uitgewerkt met bijpassende mondmaskers. Echte fashionista's!  Het resultaat mag er zijn. 

Jonge ondernemers

De mini-ondernemingen Ciego en Cachorro Verde van 4 handel hebben na een jaar ondernemen tijdens de lessen bedrijfseconomie een totale winst gemaakt van 2042,82 EUR. De jonge ondernemers zijn terecht trots! We wensen hen proficiat met hun puike prestatie! De opbrengst werd aan het goed doel “Vrienden Der Blinden” te Koksijde geschonken.
 

Dankjewel stageplaats, dankjewel stagementor!

Traditiegetrouw keken we er naar uit om de vertegenwoordigers van onze stageplaatsen en stagementoren te verwelkomen op onze contactavond stages. Door de corona maatregelen kon die dit schooljaar niet doorgaan.

De allerbeste papa van de hele wereld!

In het keuzepakket Samen en Leven werkten de eerstejaars rond het thema 'vaderdag'. Hun papa is natuurlijk de beste papa van de wereld en daarom verrasten de leerlingen hun papa met een zelfgemaakte wereldbol en heel wat lekkers. En of de papa's blij waren!

Terugblik leerlingenraad

Het evenemententeam van de leerlingenraad blikt met een goed gevoel terug op de activiteiten van het afgelopen schooljaar en bedankt iedereen die deelnam aan de acties!

Terug naar school

Ook onze leerlingen van het eerste jaar konden vandaag voor een halve dag terug naar school.

De gip net een beetje anders

Een koffienamiddag organiseren voor de bewoners van het WZC was de gipopdracht voor de leerlingen 7 Organisatie assistentie. Door Corona kon deze namiddag niet doorgaan. Als alternatief organiseerden de leerlingen een koffienamiddag op school. Mevr. Deschepper en mevr. Vandenberghe waren de bewoners van dienst en ze vonden het niet erg.