Nieuwe brochure online

Beste leerlingen, beste ouders

Het is nog niet duidelijk of de openschooldagen, kijk- of bezoekdagen dit schooljaar zullen doorgaan. Toch willen wij jullie onze school zo goed mogelijk voorstellen.

Update: planning openschooldagen

Door de corona-problematiek moeten we onze openschooldagen uitstellen. Vanuit de overheid kregen we de richtlijn dat we momenteel ook geen leerlingen kunnen inschrijven.

Zodra we verder nieuws hebben over onze planning brengen we jullie op de hoogte.

Met dank voor jullie begrip.

Muzikaal pak voor kleuters

De opdracht voor het vak project luidt: Maak een doe-opdracht voor ouders die met kleuters thuis zitten en stuur het door naar mensen. Elena maakte een leuke muzikaal pak! Test jij de opdrachten uit? 

#steunkousen

Op zaterdag 21 maart was het Wereld Downsyndroomdag. De leerlingenraad deed een oproep om 2 verschillende sokken aan te trekken om aan te tonen dat 'anders' zijn ook oké is. Bedankt aan iedereen om zijn / haar 'sokje' bij te dragen. #steunkousen #anderszijnisoké

De grote lenteschoonmaak

Voor het vak linnen- en interieurzorg kregen we de opdracht onze slaapkamer grondig schoon te maken. De voor en na foto's postten we in onze vakmap op school.

Ook onze ouders vonden dit een leuke opdracht ;-)

Hartverwarmende handjes

De leerlingen van het 4de jaar Verzorging-voeding kregen voor het vak Project heel wat opdrachten die ze thuis moesten afwerken. Eén van de opdrachten was een kaartje maken voor de oudere zorgvrager in een woonzorgcentrum, een grootouder of iemand uit de buurt die je kent.

Opdracht geslaagd!

 

Live chat over meervoudige intelligentie

De leerlingen van 6GW krijgen via de live Chat van Smartschool les over meervoudige intelligentie. Via deze opdracht leren de leerlingen dat we mensen in alle beroepen nodig hebben. 

Online-klasoverleg voor 1Aa

Deze morgen klas 1Aa een eerste online-klasoverleg samen met hun klassenleraar.  De leerlingen namen hier enthousiast aan deel en de technologie liet ons niet in de steek.