SCHOOLBROCHURE
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
3de jaar (VERNIEUWD)
4de jaar
3de GRAAD

 

 Fysiek bezoek aan de school is binnen de geldende maatregelen nog niet mogelijk. Zodra het kan, ben je welkom op school. Voorlopig zijn we telefonisch en via mail bereikbaar. Inschrijven kan eveneens online. 

Infoavonden in maart gemist?

Herbekijk de presentaties!

Infosessies over de overstap van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs.

De eerste graad op campus Annuntiata

Infosessie over de overstap naar het 2de jaar

Infosessie over de overstap naar het 3de jaar

Virtuele rondleiding op Campus Annuntiata

Een overzicht van ons studieaanbod?

1ste GRAAD
3de jaar (VERNIEUWD)
4de jaar
3de GRAAD

 

Getuigenis Regina Sluszny

In niet-coronatijden gaan de zesdejaars op excursie naar Fort Breendonk en Kazerne Dossin in Mechelen. Deze twee sites zijn verbonden aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in ons land.

7KZ – 7OA – 7TBZ Uitwisseling met IMS Borgerhout

Sedert 2003 is er jaarlijks een uitwisseling van 7KZ/7OA/7TBZ met de zevendejaars van IMS (Instituut Maris Stella) in Borgerhout. Dit is een katholieke school, waarvan bijna alle leerlingen buitenlandse roots hebben. De meesten zijn bovendien moslim. Vorig jaar werd de uitwisseling geannuleerd als gevolg van corona. Dit jaar beslisten de leerkrachten om de uitwisseling digitaal te organiseren via twee Teamssessies. 

Wereld Downsyndroomdag.

Op zondag 21 maart was het Wereld Downsyndroomdag, maar de leerlingenraad riep iedereen op vrijdag 19 maart al op om de lessen op school of de online lessen te volgen met twee verschillende sokken aan. Dit om aan te tonen dat anders zijn helemaal ok is! De leerlingenraad bedankt iedereen die hieraan deelnam!
 

2B Lifestyle en mode maakt kruidentuiltjes voor het goede doel.

In de les Lifestyle en mode werd met veel zorg gewerkt aan kruidentuiltjes voor de soep, saus of stoofpotjes. Laurier, tijm, oregano, venkel en rozemarijn, allemaal uit de kruidentuin van de school, werden samen gebracht in zelfgemaakte stoffen zakjes, netjes verpakt en afgeleverd. Alles werd met de grootst mogelijke zorg verwerkt.

Moev-challenge

De leerlingen van 3STW waagden zich de afgelopen weken aan de nieuwe MOEV-challenge: ploggen! Ploggen, de nieuwste fitnesstrend, is een combinatie van joggen en afval opruimen. De leerlingen ondervonden dat ploggen nuttig en leuk is, vooral als je het samen doet!