SCHOOLBROCHURE 21-22
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

 

Campus Annuntiata Veurne

Info over het eerste jaar?

Algemene info?

Op 11 februari nemen de leerkrachten en leerlingen van campus Annuntiata jullie vanaf 19u op een creatieve manier mee doorheen onze school. U maakt er kennis met onze campus, onze fix en flexpakketten, de lessen, onze aanpak en onze zorg. U hoeft niet in te schrijven voor dit infofilmpje, maar kan door een simpele klik op onderstaande knop het filmpje volgen. Het is de perfecte voorbereiding voor de persoonlijke gesprekken op 16 en 18 februari. U kan het ook later (her)bekijken, terug- en doorspoelen. Kijk zeker tot het einde, want volgend schooljaar hebben we een nieuw keuzepakket! 

[Annuntiata in beeld - komt online op 11 februari om 19u]

Persoonlijk gesprek?

Op 16 en 18 februari gaan we graag met jullie persoonlijk in gesprek. Jullie kunnen als ouder(s) samen met jullie zoon/dochter online in gesprek gaan met leraren eerste graad, leerlingenbegeleiding enz. U kan uw vragen over de school, de algemene vorming in het eerste leerjaar, de keuzepakketten, de begeleiding van leerlingen en nog veel meer aan hen voorleggen. Maak nu al uw afspraak. 

Inschrijven infosessie voor 16 en 18 februari

Nu al benieuwd?

Grasduin op de website  en bezoek de pagina van de eerste graad. Laat u informeren door de vele filmpjes en presentaties. Noteer al uw vragen en neem ze mee naar onze online ontmoeting op 16 en 18 februari.  

Info over het tweede, derde, vijfde of zevende jaar?

INFOAVOND 15 MAART 18.30 uur tot 20.30 uur

Op 15 maart informeren we jullie graag over onze studierichtingen. Als de coronamaatregelen het toelaten dan nodigen we jullie graag fysiek uit op de school. Meer info volgt

Nu al benieuwd?

Grasduin nu al op de pagina van de tweede en derde graad. Laat u informeren door de vele filmpjes en presentaties. Noteer al uw vragen en neem ze mee naar onze ontmoeting op 15 maart.  

 


 

Inschrijven

Inschrijven voor het eerste jaar

Inschrijven voor het tweede t.e.m. het zevende jaar

 

Talent-is Veurne

Campus Annuntiata Veurne - Campus College Veurne - Campus Engineering Veurne

Op donderdag 10 februari 2022 organiseren wij onze online infosessie

'Van basisonderwijs naar secundair onderwijs'

(start om 19 u. )
Met dit formulier kunt u inschrijven voor deze activiteit.

Inschrijven infosessie 10 februari in Veurne

Op dinsdag 8 februari ontvangt u via mail de link naar de infosessie.