SCHOOLBROCHURE ORGANIGRAM A-STROOM ORGANIGRAM B-STROOM BROCHURE 1ste GRAAD www.talent-is.be

AANBOD 1ste GRAAD AANBOD 2de GRAAD AANBOD 3de GRAAD Zoeker keuzepakketten 1ste jaar

 

My typical week during pandemic times

In januari en februari 2021  nemen de leerlingen van 3 handel-talen deel aan een Europees eTwinning project. ‘My typical week during pandemic times’ is een internationaal project waaraan nog 3 scholen uit Frankrijk, Polen en Turkije aan deelnemen. De bedoeling is dat de leerlingen vlot communiceren met elkaar in het Engels, hierbij maken ze handig gebruiken van allerlei digitale tools. Ook al staan er geen buitenlandse reizen op het programma dit jaar, toch blijven deze leerlingen in contact met andere Europese leerlingen!

Ecologisch op stap

2B naaide in de les Lifestyle en Mode met een stappenplan een herbruikbare boodschappentas. Het resultaat is fantastisch. Proficiat! 

Coronaproof kerstfun in 3 CM

Coronaproof kerstfun in 3 CM. Een feestje mogen we het niet noemen maar we proberen toch wat fun te beleven. De leerlingen kochten of maakten zelf een cadeautje om toch wat kerst sfeer in de klas te brengen. Ze trokken vooraf een naampje om het persoonlijk te maken. 
 

Kerstsfeer in 3VV

Het vak project in 3VV kaderde volledig in de kerstsfeer: koekjes baken, chocolademelk maken en kerstkaarten knutselen. De dresscode: foute kersttrui!

Een moeilijk jaar met een fijn einde

Onze leerlingen lopen vaak stages in een woonzorgcentrum. Van heel nabij zagen we wat de gevolgen van Covid-19 zijn voor zowel het personeel als hun bewoners. We wilden de hen een hart onder de riem steken. De vlog van Linde Merckpoel bracht ons op het idee om de bewoners van de woonzorgcentra een gepersonaliseerde kerstkaart te bezorgen.

Kerst? Waar draait het echt om?

De leerlingen van 5OH besloten om in deze bijzondere tijden hun sociaal engagement aan te spreken. Elke leerling bracht een item mee die voor hem/haar waardevol is, maar waarvan ze toch afscheid wilden nemen. De spullen werden geschonken aan 'De Netzak'. Daar zullen ze bezorgd worden aan mensen die het kunnen gebruiken. De leerlingen van 5 Organisatiehulp wensen op deze manier iedereen een warme en liefdevolle kerst!