SCHOOLBROCHURE 21-22
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

 

Minivoetbal

2de graad minivoetbal #19 januariI# tegen andere campusscholen #OLVV#VTIV#ANVE# derde plaats#cupcakes#sportief#spannend#s gebakken door leerlingen van 3ZW onder leiding van G. Debackere#

Deelnemers: Aleksander Figler 4H - Eduard Lerno 4VVB - Nathan Godefroid 4H - Weikang Liu 4H - Kobe Hillebrant 4VVB - Eduard Lerno 4VVB

Oriënteren op activiteiten in zorg en welzijn voor 3MW

Tijdens de lessen ‘oriënteren op activiteiten in zorg en welzijn’ mochten de leerlingen van 3 MW een vroedvrouw/kraamhulp in de klas verwelkomen. De leerling maakten kennis met het takenpakket van een vroedvrouw in het ziekenhuis en de kraamzorg in een thuissituatie.

Koekjes voor Parijs

"Vandaag werden er een 2.000-tal dozen koekjes vanuit Poppies Zonnebeke op Annuntiata geleverd. Dankzij de goeie samenwerking tussen een aantal leerlingen van 5STW en de leden van het A.K.T.(Annuntiata Koekjes Team, werden alle bestellingen in een recordtempo klaargezet. Hartelijk dank aan alle betrokkenen! En nu duimen dat de cultuurreis naar Parijs ook probleemloos kan doorgaan..."

€ 212,15 ingezameld voor Warmste Week

Ook dit schooljaar ging de Warmste Week-actie van de leerlingenraad door. Geen traditionele kerstmarkt tijdens het oudercontact zoals georganiseerd werd in het pre-coronatijdperk, maar wel enkele verkoopmomenten tijdens de laatste les-/examenweek.

Trotse stageplaats

Een leuke post van @weekendmodesintidesbald gespot! 👍Trots op onze leerlingen van het 5de jaar die deze week voor het eerst stage deden. Altijd fijn te horen dat stageplaatsen tevreden zijn en onze talentvolle leerlingen laten openbloeien.

Schaatspret

Schaatspret met 5VZA en 5VZB!! #winterpret #gezelligsamenzijn

 

Inschrijven

Inschrijven voor het eerste jaar

Inschrijven voor het tweede t.e.m. het zevende jaar

Infoavonden in maart gemist?

Herbekijk de presentaties!

Infosessies over de overstap van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs.

De eerste graad op campus Annuntiata

Infosessie over de overstap naar het 2de jaar

Infosessie over de overstap naar het 3de jaar

Virtuele rondleiding op Campus Annuntiata