SCHOOLBROCHURE 21-22
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
3de jaar (VERNIEUWD)
4de jaar
3de GRAAD

 

Dankzij Corona, creatievere examens

Het Coronatijdperk heeft ons, leerkrachten Frans van 5GW en 5STW aangemoedigd om creatievere examens te maken. Dankzij de Bookwidgettoepassingen kunnen we alle vaardigheden evalueren: schrijven, kijken en luisteren. Daarnaast komt ook alle woordenschat en grammatica aan bod.

Afscheid van mevrouw Louf

Laatste les mevr. Louf. Alle leerlingen dankten haar met een mooie ruiker bloemen en enkele kleine attenties recht uit het hart. Dankjewel voor zo vele jaren inzet.

4 handel steunt de Netzak met  hun Jieha bedrijf "Ecochoc"

Op vrijdag 4 juni 2021 sloten de leerlingen van 4 handel uit Talent-is campus Annuntiata Veurne hun Jieha bedrijf "Ecochoc" af.  Het project kwam tot stand onder begeleiding van Vlajo West-Vlaanderen en heeft als doel eerlijke chocolade van het lokale bedrijf "Baronie" te verkopen. 

Urban Jungle Tour 6CM

De leerlingen van 6CM stelden vrijdag en zaterdag hun Urban Jungle Fashion tour voor: een combinatie van natuur en stad in zijn brede zin. Iedere leerling ging met zijn of haar eigen interpretatie van dit thema aan de slag en maakte een collectie. Ze slaagden er dan ook in om hun liefde en kunst over te brengen naar de bezoekers! #talent @ze.verbazen

 

Antirookcampagne in stopmotion

De leerlingen van 3MP en 3VV maakten in de les PAV een antirookcampagne aan de hand van posters en stopmotionfilmpjes. Ze vinden het jammer dat heel wat jongeren roken en willen de leerlingen van de eerste graad duidelijk maken dat ze beter niet beginnen met roken.

4 STW relaxeert aan zee

In de lessen IO werkten de leerlingen van 4STW een fitness- en relaxatieoefening uit. En waar kan je beter relaxeren dan op het strand? Onder een stralende zon presenteerden de leerlingen hun oefeningen aan elkaar. Dat deed deugd.

Inschrijven

Inschrijven voor het eerste jaar

Inschrijven voor het tweede t.e.m. het zevende jaar

Infoavonden in maart gemist?

Herbekijk de presentaties!

Infosessies over de overstap van het basisonderwijs naar het secundair onderwijs.

De eerste graad op campus Annuntiata

Infosessie over de overstap naar het 2de jaar

Infosessie over de overstap naar het 3de jaar

Virtuele rondleiding op Campus Annuntiata