Samen bouwen wij in de eerste graad aan jouw toekomst.

We dagen je uit om je TALENTEN te ontdekken en erin te groeien. In de eerste graad bieden we daarom een ruime keuze aan mogelijkheden. Je leerkrachten en begeleiders werken steeds nauw met je samen. Zo kan je straks jouw talent bevorderen, erin uitmunten en daarna de beste studiekeuze maken. 

Onze grootste uitdaging is jou GOESTING blijven geven in het leren en leven op school. Met je enthousiasme en betrokkenheid in en naast de lessen vergroot je ieders leerkansen. 

We geven je de kans om te groeien in KENNEN en KUNNEN. Ze zijn de basis van je ontwikkeling. Daarom ondersteunen je leerkrachten en begeleiders je als experten om je competenties optimaal te ontplooien.

Je voelt je geborgen in onze WARME school. Hier mag je jezelf zijn. Zorg en begeleiding vanuit een wederzijdse vertrouwenssfeer vinden we daarom heel belangrijk. We zijn er voor jou, ook als het even moeilijk gaat.

Vanuit onze christelijke waarden kiezen we voor een OPEN school. Samen met anderen bereiden we je in onze katholieke dialoogschool voor op de steeds veranderende maatschappij.

Aanbod 1ste graad

ⓘ Wat na het 2de leerjaar A of B?
  • Alle basisopties in het tweede leerjaar A bereiden de leerlingen voor op de domeingebonden doorstroomrichtingen en de richtingen met dubbele finaliteit (doorstroom/arbeidsmarktgericht)
  • Alle basisopties in het tweede leerjaar B bereiden de leerlingen voor op de arbeidsmarktgerichte studierichtingen.