SCHOOLBROCHURE 22-23
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Activiteiten

Ondernemer voor de klas 2022

Op do 03/02/22 nam het studiedomein Economie en Organisatie opnieuw deel aan "Ondernemer voor de klas". Dit jaar was Dhr. Lauwers, CTO en mede-oprichter van het bedrijf Viu More, de ondernemer van dienst.

Getuigenis Regina Sluszny

In niet-coronatijden gaan de zesdejaars op excursie naar Fort Breendonk en Kazerne Dossin in Mechelen. Deze twee sites zijn verbonden aan de Tweede Wereldoorlog en de Jodenvervolging in ons land.

€ 2048 voor India2020 tijdens Warmste Week

Op vrijdag 20 december vond tijdens het oudercontact de kerstmarkt plaats. Ook de weken ervoor waren er al heel wat verschillende acties. 
Tijdens deze 'Warmste Weken' werd maar liefst 2 048 euro voor het project India2020 ten voordele van SCAD & SOS Zoutmijnkinderen.
Bedankt aan iedereen die zijn/haar bijdrage leverde aan deze acties!

Teambuilding

Teambuilding op het programma voor onze eerstejaars. 
In een ontspannen sfeer elkaar verder leren kennen, vertrouwen en respectvol samenwerken. Een geslaagde namiddag!

Contactavond stages

Op dinsdag 4 juni 2019 vond de contactavond stages plaats. Traditiegetrouw willen we tijdens deze avond de vele stageplaatsen bedanken voor hun inzet voor onze stagiairs.

JIEHA steunt opnieuw een goed doel

Op 4 juni maakten de jonge ondernemers tijdens de voorstelling van hun project de winst bekend.  Dierenasiel Ganzeweide uit Koksijde  ontvangt een mooi bedrag van 1 521,91 EUR!