SCHOOLBROCHURE
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
3de jaar (VERNIEUWD)
4de jaar
3de GRAAD

 

Algemeen

Klaar voor kleur? Update weide 2.0:

Goed nieuws! De rabarberplanten werden geleverd en geplant! We hopen dat de planten goed aanpakken en dat de rabarberbladeren het gevecht met het onkruid zullen winnen. Het eerste jaar is het niet aangeraden om rabarber te oogsten, dus we kijken er naar uit om tegen volgende zomer rabarberconfituur te mogen en kunnen maken! Misschien wel in combinatie met aardbeien? Heerlijke vooruitzichten!

Weide 2.0

Alle leerlingen van het 2de jaar brachten tijdens het Plusuur een bezoekje aan de weide.

Dankjewel stageplaats, dankjewel stagementor!

Traditiegetrouw keken we er naar uit om de vertegenwoordigers van onze stageplaatsen en stagementoren te verwelkomen op onze contactavond stages. Door de corona maatregelen kon die dit schooljaar niet doorgaan.

Trots op leerlingen en oud-leerlingen

Onze school is trots op haar leerlingen en oud-leerlingen. De oud-leerlingen van Annuntiata... wie zijn ze, wat doen ze en op welke manier kijken ze terug op hun schooltijd in het Annuntiata-instituut? We namen contact op met enkele vrijwilligers en bundelden hun getuigenissen in onderstaand filmpje.
 

Update: planning openschooldagen

Door de corona-problematiek moeten we onze openschooldagen uitstellen. Vanuit de overheid kregen we de richtlijn dat we momenteel ook geen leerlingen kunnen inschrijven.

Zodra we verder nieuws hebben over onze planning brengen we jullie op de hoogte.

Met dank voor jullie begrip.

Nieuwe brochure online

Beste leerlingen, beste ouders

Het is nog niet duidelijk of de openschooldagen, kijk- of bezoekdagen dit schooljaar zullen doorgaan. Toch willen wij jullie onze school zo goed mogelijk voorstellen.

Online-klasoverleg voor 1Aa

Deze morgen klas 1Aa een eerste online-klasoverleg samen met hun klassenleraar.  De leerlingen namen hier enthousiast aan deel en de technologie liet ons niet in de steek. 

Takkenwal

De school ligt er verlaten bij, zonder leerlingen en collega’s. 

Op 1 plaatsje is het wel nog veilig werken, zalig in de zon...