SCHOOLBROCHURE 21-22
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Excursies

3OL leert op de werkplek bij supermarkt Albert Heijn

De leerlingen van 3 Organisatie en Logsitiek kregen door de assistent manager van Albert Heijn Veurne een deskundige uitleg over de werking van de gloednieuwe supermarkt. Van magazijn tot winkelbeleving, alle leerstof uit de theorie werd deskundig in de praktijk toegelicht.

Cultuurreis 6des Barcelona

Onze zesdejaars gingen op meerdaagse cultuurreis naar Barcelona van 21 tot en met 26 mei. De leerlingen genoten van een zonovergoten week vol cultuur en ontspanning. Het werd een reis om nooit te vergeten.

Projectnamiddag voor 4VV

De leerlingen van 4VV beleefden opnieuw een top projectnamiddag.   Ze brachten per twee een bewegingsnummer op liedjes van vroeger. Tot slot dansten ze op een liedje aangeleerd in de les muziek.  Ze bezorgden de bewoners van Wzc Sint-Anna in Bulskamp een warm en fit gevoel.  

Studiereis 2es

De tweedes konden zich volledig uitleven in Diksmuide! Met vlot en kajak de Ijzer bevaren, met gocars richting de Dodengang, gevolgd door een interessante gidsbeurt. Bedankt aan Buitenbeentje Diksmuide voor de goede organisatie en voor de steun van West-Vlaanderen!

Studiereis 1es

De leerlingen van het eerste jaar genoten van doe-activiteiten in Veurne: een parcours met gekke fietsen, een wedstrijd op het springkasteel, een bezoek aan de Sint-Niklaastoren met opdrachten, een stadsspel. In de namiddag trokken de leerlingen naar Studio Koksijde. Een goedgevulde en boeiende dag!

De vierdes trokken voor hun schoolreis naar Brussel

Er was voor elk wat wils! De heerlijk verse chocolade in The Choco Story, Mini-Europa, een bezoek aan het Atomium, een moderoute door Brussel, een zoektocht door Brussel waar ze elkaar uitdaagden om de beste influencer van de stad te worden. Zo ontdekten ze op een ludieke en fijne manier de stad. Een wafel als afsluiter. Het werd een topdag!

Parijsreis 5des

Onze eerste dag Parijs zit er op. Na een vlotte heenreis, trokken we de stad in om een wandeling te maken tussen Centre Pompidou en Places des Vosges. In de namiddag mochten we de stad verkennen met de fiets waar we heel wat uitleg kregen van enkele ervaren gidsen. Na het avondmaal ontdekten we de wijk Montmartre aan de hand van een zoektocht waar we een eerste groepsfoto namen bij de Sacré -Coeur.

4VV proeft van het werkveld

De leerlingen van 4 Voeding Verzorging mochten vorige week participeren aan een grootouderfeest. Samen lezen, spelen, schminken, fruitsla maken, enterainen... Een heerlijke ervaring!

6 Verzorging op bezoek bij Thuiszorgwinkel Goed

Op vrijdag 22 april hebben de leerlingen van 6 Verzorging een bezoek gebracht aan de thuiszorgwinkel Goed in Veurne. De leerlingen maakten kennis met het ruime aanbod aan hulpmiddelen die er verkocht of verhuurd worden, zowel voor jong als oud.