Iets meer

Deelname wedstrijd 'Veilig naar school'

De leerlingenraad maakte een overzicht van alle fluoacties die tot nu toe op onze school gedaan werden. Dit filmpje werd doorgestuurd naar de gouverneur van West-Vlaanderen, Carl Decaluwe, als deelname aan de wedstrijd in verband met de verkeerscampagne 'Veilig naar school'.

KIDS SAVE LIVES

Van 17 tot 21 februari zullen alle leerlingen van het Annuntiata-instituut gedurende 2 lesuren een cursus reanimatie krijgen door een deskundig team van professionele hulpverleners, onder leiding van Jan Devloo spoedarts. 

Bewoners van WZC Dunecluze op bezoek

Reeds jarenlang is er een samenwerking tussen 5 Verzorging en WZC Dunecluze. Ergotherapeute Els Janssoone komt jaarlijks uitleg geven over vertellen aan ouderen. Dit jaar kwamen de bewoners op bezoek in onze school. 

Biodiversity Challenge

Op dinsdag 11 februari 2020 is het Dikke Truiendag. Met de leerlingenraad werken we aan de biodiversiteit op school.
Onze planeet is één grote levende machine, waarin alle onderdeeltjes samenhangen. Om goed te blijven draaien heeft ze zowel planten en kleine organismen, als insecten en andere dieren nodig. Als er te veel planten en dieren uitsterven, dan vallen er te veel tandwieltjes uit onze levende machine. 

Wiskunde olympiade 2020

Naar jaarlijkse traditie werd een mooie woensdagnamiddag voorbehouden voor deelname aan de Vlaamse Wiskunde Olympiade.

 

Dag van de directeur

Vandaag is het 'DAG VAN DE DIRECTEUR'. Het team van de leerlingenraad bood de directie een attentie aan en bedankte hen voor alle steun en het geloof in de leerlingenraad.
 

€ 2048 voor India2020 tijdens Warmste Week

Op vrijdag 20 december vond tijdens het oudercontact de kerstmarkt plaats. Ook de weken ervoor waren er al heel wat verschillende acties. 
Tijdens deze 'Warmste Weken' werd maar liefst 2 048 euro voor het project India2020 ten voordele van SCAD & SOS Zoutmijnkinderen.
Bedankt aan iedereen die zijn/haar bijdrage leverde aan deze acties!

Kerstmarkt Warmste week

Op vrijdag 20 december gaat de traditionele kerstmarkt door in het kader van de Warmste Week.

Voor, tijdens of na het oudercontact is iedereen welkom om de acties te steunen. De leden van het project India2020, Buur van Noël, Jieha-project, ouderraad en leerlingenraad slaan de handen in elkaar ten voordele van enkele mooie projecten. Ook het kerstkoor zal weer paraat zijn met hartverwarmende liedjes.De actie van het Jieha-project is ten voordele van Vrienden Der Blinden.

Alle andere acties zijn ten voordele van India2020.

Iedereen welkom!