Inschrijven voor de OPENSCHOOL op 24 en 26 april.


Iets meer

Week van de senioren

Op maandag 14/11 en 21/11 namen 4MW, 4 ZW, 5 GW, 6 VZ, 7 OA en 7 TBZ deel aan de week van de senioren.

Zij boden assistentie bij de WK-namiddagen.  Voor de ene leerling was dit een eerste kennismaking met de oudere zorgvrager, voor een andere leerling was dit een namiddag met het toedienen van leuke warme zorg. Elk op hun manier droegen ze bij om deze namiddag gezellig te laten verlopen.

 

In de laatste rechte lijn naar de stage...

tijdens de lessen Logistiek in onderhoud bezochten de leerlingen van 6 Organisatiehulp het woonzorgcentrum Ter Linden en het ziekenhuis az West. Ze kregen er uitleg over de werking van de onderhoudsdienst. Sommige taken mochten ze zelf al eens uittesten. Na de vakantie kunnen ze de theorie toepassen in de praktijk tijdens hun stage.
 

Plusuur in beeld

Tijdens het gemeenschappelijke plusuur van het eerste jaar werden de leerlingen ingewijd in de zinvolle middagen op Annuntiata, zoals BSL, BIB en Playtime. Het uur werd afgesloten met een geschenkje die heel mooi de activiteiten samenvat.

Playtime

Vorige week ging de deur van Playtime opnieuw open. Elke donderdagmiddag ben je vanaf 12.05 uur welkom in lokaal A014 om daar leuke gezelschapsspelletjes te spelen. Er is voor elk wat wils, wees welkom!

Kids save Lives

Gisteren en vandaag krijgen de leerlingen van het 2e en 3e jaar een cursus reanimatie door een deskundig team van professionele hulpverleners, onder leiding van spoedarts Jan Devloo.

Goed gestart in 3ZW

3ZW startte het schooljaar met een verwenmomentje voor hun leerkrachten en directie. Ze trakteerden het team met een lekker 'welkombordje'. Daarna toastte de klas samen op een mooi schooljaar. 
#campusannuntiata #welkom #goedgestart #zorgenwelzijn

Starterdag@sgvw

Op woensdag 7 september werden alle nieuwe collega's van de Talent-is scholengemeenschap verwelkomd op de "Starterdag@sgvw" in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Na een infosessie over loopbaantraject, structuur van de scholengemeenschap, werking van de centrale diensten en de werking van Katholiek Onderwijs Vlaanderen volgde, na een receptie en maaltijd, in de namiddag een vormingssessie met Hilde Leonard over 'Gezag en goede relaties in de klas'.

Op naar een boeiend schooljaar!

Onze leerlingen werden op 1 september verwelkomd op onze school. Ze werden vanaf de start uitgedaagd met een hindernissenparcours en Obstakel Run en kregen hierbij de nodige aanmoedigingen en begeleiding. Op naar een boeiend schooljaar!