SCHOOLBROCHURE 22-23
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Iets meer

Playtime

Vorige week ging de deur van Playtime opnieuw open. Elke donderdagmiddag ben je vanaf 12.05 uur welkom in lokaal A014 om daar leuke gezelschapsspelletjes te spelen. Er is voor elk wat wils, wees welkom!

Kids save Lives

Gisteren en vandaag krijgen de leerlingen van het 2e en 3e jaar een cursus reanimatie door een deskundig team van professionele hulpverleners, onder leiding van spoedarts Jan Devloo.

Goed gestart in 3ZW

3ZW startte het schooljaar met een verwenmomentje voor hun leerkrachten en directie. Ze trakteerden het team met een lekker 'welkombordje'. Daarna toastte de klas samen op een mooi schooljaar. 
#campusannuntiata #welkom #goedgestart #zorgenwelzijn

Starterdag@sgvw

Op woensdag 7 september werden alle nieuwe collega's van de Talent-is scholengemeenschap verwelkomd op de "Starterdag@sgvw" in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. Na een infosessie over loopbaantraject, structuur van de scholengemeenschap, werking van de centrale diensten en de werking van Katholiek Onderwijs Vlaanderen volgde, na een receptie en maaltijd, in de namiddag een vormingssessie met Hilde Leonard over 'Gezag en goede relaties in de klas'.

Op naar een boeiend schooljaar!

Onze leerlingen werden op 1 september verwelkomd op onze school. Ze werden vanaf de start uitgedaagd met een hindernissenparcours en Obstakel Run en kregen hierbij de nodige aanmoedigingen en begeleiding. Op naar een boeiend schooljaar!

Kennismaking 5TW

Na het onthaal gingen leraren en leerlingen verder aan de slag met de kennismaking en groepsvorming. Zo trok 5TW bijvoorbeeld voor een teambuilding naar het Vaubanpark.

Kennismakingsactiviteit 2de jaar

De leerlingen van het 2de jaar amuseerden zich tijdens de kennismakingsactiviteit in het Vaubanpark. 
De verschillende spelletjes om elkaar te leren kennen en te vertrouwen werden positief onthaald!

5 MV in de bloemetjes bij de Brandweer Westhoek Post Veurne naar aanleiding van het Project: helmhoezen.

De brandweermannen hadden een ‘probleem’: de reflecterende helmen zijn een enorme hulp in echte hulpsituaties maar in de omgeving van hun brandoefeningen wilden ze dit hulpmiddel even uitschakelen om de oefeningen zo uitdagend mogelijk te maken. Daar wisten onze handige leerlingen van 5 Moderealisatie en -verkoop wel raad mee: ze maakten zwarte hoezen die tijdens de oefening kunnen gebruikt worden om over de helmen te trekken.

Proclamatie 2022

Op dinsdag 28 juni studeerden zo'n 160 zesde- en zevendejaars af aan de Annuntiata campus van Talent-is. Tijdens een sfeervolle proclamatie kregen de leerlingen hun diploma overhandigd.  De laureaten glunderden op het podium, de familieleden in de tribunes.