Iets meer

Samen groeien tijdens de middagactiviteiten

'Samen groeien' is ons jaarthema voor dit schooljaar. Door elkaar te helpen, kunnen we samen groeien. En dat doen we op verschillende manieren. We helpen elkaar met onze taken tijdens Begeleid Samen Leren, we spelen gezellig samen spelletjes tijdens Playtime, we denken mee na over de schoolwerking in de leerlingenraad of we lezen lekker een boek of we genieten van een film in onze bib. We brengen samen onze tijd door en groeien samen door hard te werken, maar ook door lekker te ontspannen! 

 

JIEHA steunt opnieuw een goed doel

Op 4 juni maakten de jonge ondernemers tijdens de voorstelling van hun project de winst bekend.  Dierenasiel Ganzeweide uit Koksijde  ontvangt een mooi bedrag van 1 521,91 EUR!

En de winnaar is...  3 Creatie en mode!

Met het project Bullshit Free Generation daagde het Vlaams Instituut Gezond Leven alle Vlaamse secundaire scholen uit om een kritische, weerbare en rookvrije generatie te doen ontwaken.

Rode neuzen dag

De leerlingenraad registreerde het Annuntiata-instituut als Rode Neuzen School. We zetten ons in met de gedachte dat ‘iedereen geluk verdient!’

INCLUation meeting in Veurne

Annuntiata werkt samen met een school uit Portugal, Griekenland en Spanje een mooi Erasmus+ project uit rond inclusie. De eerste projectmeeting was in Veurne.

Veilig in het verkeer en iets meer

Op vrijdag 9 november werden alle leerlingen van de 2de en 3de graad gedurende twee lesuren ondergedompeld in de wereld van het verkeer en zijn vele facetten via verschillende interactieve sessies, bedacht door de leerlingen van 6 STW. Het eigen belevingsgevoel kwam hierin sterk naar voren.