SCHOOLBROCHURE 21-22
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
3de jaar (VERNIEUWD)
4de jaar
3de GRAAD

 

Iets meer

Plantdag Krokustapijt

Ben je ook benieuwd hoe de weide er nu uitziet?

Of wil je helpen planten?

Of kom je gewoon de sfeer opsnuiven?

Op 9 oktober zetten we poort wijd open om je te verwelkomen.

Ontmoetingsnamiddag #samensterk

Onze leerlingen genoten van een fijne kennismakingsnamiddag: er werd gekozen voor sportieve, uitdagende en verbindende spelltjes. Zowel de sfeer als het weer deden onze leerlingen stralen!

Topteam

Dank aan alle helpende handen van de afgelopen twee dagen! De moestuin heeft weer ademruimte en kan nu ook genieten van de rust en de stilte.

Prettige vakantie!

Proclamatie 2021

De regen was geen spelbreker voor een geslaagde proclamatie van onze zesde- en zevendejaars. De laureaten glunderden op het podium, de familieleden onder de paraplu. Eva De Carne en Aster Demol zorgden voor de muzikale intermezzo's.

Woonzorgcentrum Sint-Anna in Bulskamp krijgt bezoek

Op de valreep konden de leerlingen van 4 voeding verzorging dit bijzondere jaar afsluiten met een activiteit bij de doelgroep oudere zorgvrager. Door de coronapandemie kwamen leerlingen het afgelopen jaar nooit echt in contact met de verschillende doelgroepen.

Mooie afsluiter van het Plusuur

Het tweede jaar sloot op woensdag 16/06 het laatste Plusuur af met een wandeling en aperitiefmoment in het Vaubanpark. Een laatste ontspanningsmoment met de klasgroep voor de start van de examens. Succes allemaal!
 

Thuiszorgdag voor 6 verzorging

Jaarlijks nemen de leerlingen van 6 verzorging deel aan de thuiszorgdag in Brugge. Op die dag krijgen de leerlingen een beeld van de veelzijdigheid van de thuiszorg. Ze benaderen de zorgvrager vanuit de totaalvisie op zorg en begeleiding tijdens de verschillende taken. Deze is gebaseerd op de holistische, emancipatorische en dynamische mensvisie. De lessen worden dus in praktijk omgezet. 

Dankzij Corona, creatievere examens

Het Coronatijdperk heeft ons, leerkrachten Frans van 5GW en 5STW aangemoedigd om creatievere examens te maken. Dankzij de Bookwidgettoepassingen kunnen we alle vaardigheden evalueren: schrijven, kijken en luisteren. Daarnaast komt ook alle woordenschat en grammatica aan bod.

Afscheid van mevrouw Louf

Laatste les mevr. Louf. Alle leerlingen dankten haar met een mooie ruiker bloemen en enkele kleine attenties recht uit het hart. Dankjewel voor zo vele jaren inzet.