SCHOOLBROCHURE 21-22
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Iets meer

Annuntiata-Instituut valt drie keer in de prijzen

VEURNE MOS (Milieuzorg op School) stimuleert en begeleidt scholen om een milieuvriendelijke en duurzame leer- en leefomgeving te realiseren. Met het project Weide 2.0. verdiende het Annuntiata-Instituut eerder dit jaar al een (M) Oscar. Even nadien rijfde de school de hoofdprijs binnen bij de actie #bedanktomteMOSsen en ook op de 6de Buitenlesdag kaapten ze de hoofdprijs weg. (Bron: Krant van Westvlaanderen, 20 mei 2022, MVO)

 

Dramacoaching van actrice Veerle Malschaert

4STWA ontving de prijs van MOS Vlaanderen voor de wedstrijd 'Buitenlesdag' en kreeg een les dramacoaching van actrice Veerle Malschaert op de weide. De school viel op die manier voor de derde keer op rij in de prijzen bij MOS Vlaanderen, met de prachtige weide 2.0, die grenst aan de speelplaats van de school.

Inzamelactie Oekraïne 12-12

Net voor de paasvakantie startte campus Annuntiata met 'Viooltjes voor Oekraïne". Dankzij de vele helpende handen en de steun van vele sympathisanten haalden we net geen 900 euro op. Dit bedrag wordt integraal geschonken aan het consortium 1212. Bedankt!

 

Buitenlesdag

4 Handel bewijst dat les Nederlands volgen en oefeningen maken, ook perfect buiten kan. Samen genieten ze van het mooie lenteweer#buitenlesdag 

Letterlocker

Wie even geen studiewerk of taken te doen heeft tijdens de studie kan vanaf nu vooraan in de studiezaal beroep doen op de ‘𝗟𝗲𝘁𝘁𝗲𝗿𝗹𝗼𝗰𝗸𝗲𝗿’, een kastje met boeken. Iedere maand wordt het aanbod aangepast binnen een bepaald thema:

I-waveproject

Wij verwenden de ouders op het oudercontact met iets lekkers. Zo werkten we aan een warm welkom in het kader van ons I-waveproject.

#gezelligheid#samengenieten#warmwelkom

Bloemen voor Oekraïne

De leerlingen van 2BB stoomden de bloemen klaar voor de verkoop. Dankjewel!

Je kan onze actie steunen tijdens de volgende verkoopmomenten:

  • woensdag 30 maart: 8u30-12u
  • donderdag 31 maart: 8u30-12u - 13u30-15:30
  • vrijdag 1 april: 8u30-12u - 13u30-15:30 
  • vrijdag 1 april: tijdens het oudercontact (16u00 - 19u30)
  • Dankjewel!
Teambuilding 2AB

De examens komen eraan, maar de leerlingen van 2AB konden zich tijdens het Plusuur nog even ontspannen via een teambuildingsactiviteit op onze weide 2.0. 

Ondernemer voor de klas 3 Bedrijfswetenschappen

Op 22 februari hadden we in 3 Bedrijfswetenschappen een ondernemer voor de klas. Hilde Devinck, distributeur voor Tupperware Ieper kwam ons iets meer vertellen over de onderneming Tupperware. We maakten kennis met de geschiedenis van Tupperware en de vele producten die zij aanbieden.

7de editie van Nationale Pyjamadag!

Duizenden kinderen en jongeren kunnen regelmatig of langdurig niet naar school omdat ze ziek zijn. Vaak blijven ze thuis of in het ziekenhuis om de lessen te volgen, via Bednet, via een leerkracht of vrijwilliger aan huis.