SCHOOLBROCHURE ORGANIGRAM A-STROOM ORGANIGRAM B-STROOM BROCHURE 1ste GRAAD www.talent-is.be

AANBOD 1ste GRAAD AANBOD 2de GRAAD AANBOD 3de GRAAD Zoeker keuzepakketten 1ste jaar

 

Iets meer

Taal en wiskunde Plus

Vanaf dit schooljaar kunnen leerlingen van het eerste jaar kiezen voor het nieuwe fix-pakket 'Taal en wiskunde Plus'. De leerlingen nemen hierin de vakken wiskunde, Frans en Nederlands onder handen.  
 

Weide 2.0

Alle leerlingen van het 2de jaar brachten tijdens het Plusuur een bezoekje aan de weide.

Welkom aan onze eerstejaars

Een woordje van de directeur, een babbeltje met onze titularis, kennismaken met nieuwe (halve) gezichten...

Het ijs is toch al een beetje gebroken :-)

 

Proclamatie op Annuntiata, net een beetje anders (update foto's)

Op 30 juni trokken de zesde- en zevendejaars van Annuntiata de deur achter zich dicht. In februari vierden ze samen de start van de laatste 100-dagen. Niemand die toen kon vermoeden hoe het schooljaar verder zou lopen. Het scherm werd hun belangrijkste compagnon in de voorbereiding naar afstuderen. Leerlingen en leerkrachten werden uitgedaagd flexibel en creatief te zijn. De laatste weken werd weer meer les op school gegeven, maar het was niet hetzelfde. Dit was niet het einde dat ze in gedachten hadden.

Aan tafel met 2MVV

2MVV heeft het schooljaar in stijl afgesloten met het thema 'Aan tafel'. Het thema werd tot in de details uitgewerkt met bijpassende mondmaskers. Echte fashionista's!  Het resultaat mag er zijn. 

Jonge ondernemers

De mini-ondernemingen Ciego en Cachorro Verde van 4 handel hebben na een jaar ondernemen tijdens de lessen bedrijfseconomie een totale winst gemaakt van 2042,82 EUR. De jonge ondernemers zijn terecht trots! We wensen hen proficiat met hun puike prestatie! De opbrengst werd aan het goed doel “Vrienden Der Blinden” te Koksijde geschonken.
 

Dankjewel stageplaats, dankjewel stagementor!

Traditiegetrouw keken we er naar uit om de vertegenwoordigers van onze stageplaatsen en stagementoren te verwelkomen op onze contactavond stages. Door de corona maatregelen kon die dit schooljaar niet doorgaan.

De allerbeste papa van de hele wereld!

In het keuzepakket Samen en Leven werkten de eerstejaars rond het thema 'vaderdag'. Hun papa is natuurlijk de beste papa van de wereld en daarom verrasten de leerlingen hun papa met een zelfgemaakte wereldbol en heel wat lekkers. En of de papa's blij waren!