SCHOOLBROCHURE 22-23
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Lessen

Baby Michelle op bezoek in 4ZW

In de tweede graad Zorg en welzijn maken leerlingen kennis met de verschillende doelgroepen, een basis om hun verdere studiekeuzes op te baseren. In 4ZW is de baby aan de beurt. De leerlingen konden heel wat observeren en rapporteren.

Literatuurstudie 4MWW

Ons referentiekader bepaalt hoe we naar de wereld rondom ons kijken. Dat weet 4MWW intussen uit de lessen Psychologie en Sociologie. De invloed van social media is hierbij niet meer weg te denken. De leerlingen van 4MWW onderzoeken momenteel deze invloed via een literatuurstudie. 

Voedingsatelier FLEX

 In voedingsatelier flex hebben we de voorbije weken gewerkt rond de voedingsdriehoek.  We leerden waarom fruit zo belangrijk is voor ons lichaam. We maakten een lekkere mocktail en verse fruitsalade met in en uitheems fruit.

 

4ZW werkt in de lessen Beleef rond het thema 'Baby'.

Als voorbereiding op het bezoek  aan het kinderdagverblijf maakten de leerlingen zelf fruitpap. Ze lepelden de fruitpap ook bij elkaar in. Zo leerden ze onze studenten niet alleen hoe je fruitpap toedient, maar ook hoe het voelt om fruitpap ingelepeld te krijgen. 

Goed gestart in 3ZW

3ZW startte het schooljaar met een verwenmomentje voor hun leerkrachten en directie. Ze trakteerden het team met een lekker 'welkombordje'. Daarna toastte de klas samen op een mooi schooljaar. 
#campusannuntiata #welkom #goedgestart #zorgenwelzijn

Unieke GIP-voorstelling

Met heel veel trots presenteerde Jana van 6 MV haar 'gender reveal party'. 

Het was genieten van een unieke gipvoorstelling! 

4TW is klaar voor het examen fysica!

De laatste les fysica gebruikten de leerlingen van 4TW om de leerstof samen te herhalen. Enkelen ontpopten zich tot echte lesgevers, anderen speelden de 'aandachtige leerling'. Het resultaat mocht gezien zijn! Een mooi schema met alle te kennen leerstof!

#STEM #TopKlas #4TW