SCHOOLBROCHURE 21-22
BROCHURE 1ste GRAAD
www.talent-is.be
Zoeker keuzepakketten
1ste GRAAD
3de jaar (VERNIEUWD)
4de jaar
3de GRAAD

 

Sport

Veldloop

Na de middagdrukte in stad Veurne konden we met enkele sportieve leerlingen genieten van een spannende veldloop in het het prachtige Vaubanpark. met de zon als bondgenoot kon de veldloop niet stuk!

Sportdag

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en de de leerlingen beleefden de sportiefste dag van het jaar.

Samen met de sportdienst van Veurne werd er voor elke klas een leuk programma in elkaar gebokst met vernieuwende, uitdagende en grensverleggende activiteiten.

Sportdag door weer en wind

De weergoden waren ons niet zo goed gezind, maar toch trok Annuntiata door weer en wind. Doel? Een leuke en sportieve dag! Dankzij corona leerden we dat een sportdag in eigen LO- of klasbubbel een pluspunt is. Dit zullen we in de toekomst behouden.

Moev-challenge

De leerlingen van 3STW waagden zich de afgelopen weken aan de nieuwe MOEV-challenge: ploggen! Ploggen, de nieuwste fitnesstrend, is een combinatie van joggen en afval opruimen. De leerlingen ondervonden dat ploggen nuttig en leuk is, vooral als je het samen doet!

Oriëntatieloop LO

Tijdens de oriëntatieloop in de lessen LO konden de 6dejaars zich helemaal uitleven. Sport en plezier horen wel degelijk samen!

Dance challenge

Enkele leerlingen van 4stwa gingen de uitdaging van mevrouw D’haenen aan om online samen te dansen.

Let's sport @ home!

"De leerlingen zijn op sportief vlak toch wel heel actief ... en dit volgens de vereiste veiligheidsregels! 
En de juf van LO .... die geeft het goede voorbeeld!" 

Zwemmarathon

Talent-is drijft boven! Dit is de enige slagzin die kan gebruikt worden voor de zwemactiviteit van deze namiddag. De deelnemende leerlingen van de Talent-is groep gaven het beste van zichzelf en zwommen vele baantjes bijeen.

Mini-voetbal 2de graad

Dit jaar kon Annuntiata 2 ploegen van de tweede graad fvaardigen naar het mini-voetbaltornooitje van MOEV- Westkust.