SCHOOLBROCHURE 22-23
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Sport

Acrogym

Tijdens de sportles staat bij de derde graad acrogym op het programma. Vandaag hebben 6VZ, 7TBZ , 7KZ en 7OA hun grootste talent bij acrogym uit de kast gehaald. Allerlei verschillende posities leidden tot het vormen van een mooie piramide. Veiligheid, vertrouwen en leren samenwerken waren natuurlijk de prioriteiten. De inzet van de leerlingen was geweldig.
#sport #samen #acrogym #vertrouwen #sporthal #veurne #campusannutiata #annuntiata
#annuntiataveurne

Sportief nieuws

Deze middag waren we met een mooie delegatie van Annuntiata aanwezig op het jaarlijkse badmintontornooi in De Panne. De motivatie was groot en de sfeer zat goed. De mooie resultaten bleven ook niet uit. Michiel Dasseville en Xena Meeuws mochten het hoogste schavotje betreden. Daarnaast wist ook Elisa Dasseville een zilveren en Rhune Timperman een bronzen medaille in de wacht te slepen. Een dikke proficiat aan alle deelnemers!

Toon je sportclub!

Wie vandaag de outfit van zijn/haar sportclub droeg of gewoon in sportieve kledij naar school kwam, kon tijdens de pauze genieten van een gratis, lekker en gezond tussendoortje!

Veldloop voor middelbare scholen

Prima prestaties vanmiddag van onze leerlingen en leerkrachten in het sportpark 'De lenspolder' in Nieuwpoort. We kaapten er 5 medailles weg tijdens de jaarlijkse veldloop van de middelbare scholen.

Sneeuwpret op sportdag

Wie sportdag 7e jaars zegt, zegt skiën of snowboarden op de Ice Mountain in Komen. We trotseerden de enorme berg en zagen dat het goed was... #toptatlent in het 7e:-)

 

Sportdag

Op vrijdag 23 september stond de sportdag weer op de agenda.  Het hoogtepunt van de sportactiviteiten van het lopende schooljaar.  Met z'n allen hebben jullie ervoor gezorgd dat we deze dag tot een onvergetelijke sportieve dag mogen bestempelen.  De bereidwilligheid, het enthousiasme en de medewerking van iedereen maakte dit mogelijk.  Talloze herinneringen zijn vastgelegd op foto.  Deze kunnen door jullie allemaal samen bekeken worden...

 

Loat mie moar lopen 2022

Vrijdag 9 september was het weer zover, de zevende editie van 'loat mie moar lopen' te Veurne. Met een aantal enthousiastelingen hebben we deelgenomen aan de 5 of 10 km. De weergoden waren ons goedgezind in tegenstelling tot de voorspellingen. Bedankt aan alle lopers en supporters!

Skatecontest

Dit jaar vond voor de eerste keer een skatecontest van de scholen plaats georganiseerd door de sportdienst van Veurne. De skatecontest vond plaats in het Will Tura sportpark. De leerlingen toonden geduurde 2 minuten wat ze in hun mars hadden. Dit werd beoordeeld door een professionele jury. Pluim voor jullie inzet!  

Sporten op de weide

De klassen 5VZA en 5VZB sporten buiten en genieten van het mooie weer en de weide! 
#baseball #fairplay #bedanktomtemossen