Sport

5GW vol energie

Na een fantastische les freerunning hadden de leerlingen van 5GW precies nog wat energie over...

 

 

Badmintontornooi

Op woensdag 16 oktober was het opnieuw tijd voor het jaarlijkse badmintontornooi in het GO Atheneum van De Panne. Een 70-tal deelnemers namen het tegen elkaar op in een spannende wedstrijd waarin zowel doorwinterde badmintonspelers als recreanten het beste van zichzelf konden geven. We waren dan ook blij dat Alexandra, Xena en Seppe het Annuntiata vertegenwoordigd hebben. Alexandra en Xena mochten zelfs met een respectievelijk bronzen en zilveren medaille huiswaarts keren.

 

Kletsnatte maar plezante bosloop!

Het weer zat deze keer echt niet mee... maar dat kon de pret niet bederven. Talent-is Annuntiata veroverde twee medailles: Jasper Dendooven uit 5TW behaalde een mooie derde plaats, Astrid Lambrecht kaapte goud weg bij de leerkrachten. 

Vrijdag 20 sept...sportdag

Een frisse maar zonnige ochtend, de drukke speelplaats die langzaam leeg loopt als groepjes leerlingen met hun begeleidende leerkrachten naar hun eerste gekozen locatie en sport vertrekken. 
 

Veurne stratenloop LMML

Voor de 5de keer op rij nam een delegatie van Talent-is campus Annuntiata deel aan de Veurnse stratenloop LMML. Mooi weer, meer dan 1000 lopers, super sfeer en veel supporters, ....  Het was goed!

Super gedaan sportieve deelnemers!

5GW op de kennismakingsdag

" Kubb en Mölkky spelen .... het klinkt naar noordelijke avonturen .... En bij het begin van het schooljaar kon dit nog even voor 5 GW. Samen de spelregels van deze houten werpspelen overwinnen en terug komen in de relaxte sfeer van de vakantie. 

Sportdag, topdag!

Op vrijdag 17 mei was er de jaarlijkse sportdag. De leerlingen van de eerste en tweed graad konden kiezen uit verschillende sessies.