SCHOOLBROCHURE 21-22
1ste GRAAD
2de GRAAD
3de GRAAD

www.talent-is.be
BROCHURE 1ste GRAAD
Zoeker keuzepakketten
 
 

Sport

Skatecontest

Dit jaar vond voor de eerste keer een skatecontest van de scholen plaats georganiseerd door de sportdienst van Veurne. De skatecontest vond plaats in het Will Tura sportpark. De leerlingen toonden geduurde 2 minuten wat ze in hun mars hadden. Dit werd beoordeeld door een professionele jury. Pluim voor jullie inzet!  

Sporten op de weide

De klassen 5VZA en 5VZB sporten buiten en genieten van het mooie weer en de weide! 
#baseball #fairplay #bedanktomtemossen

Pingpongtafel op speelplaats 2de graad

Nieuwtje op de speelplaats! Zoals je misschien al kon zien, staat er een pingpongtafel op de speelplaats van de tweede graad! Dit met dank aan de leerlingen van 3MT, 4MP en 5/6MV en hun inzet voor het project 'Buur van Noël. Er werd 450 euro geschonken van dit project voor de aankoop van deze pingpongtafel. De leerlingenraad betaalde 100 euro met de opbrengst van acties georganiseerd voor Rode Neuzendag. 

Minivoetbal

2de graad minivoetbal #19 januariI# tegen andere campusscholen #OLVV#VTIV#ANVE# derde plaats#cupcakes#sportief#spannend#s gebakken door leerlingen van 3ZW onder leiding van G. Debackere#

Deelnemers: Aleksander Figler 4H - Eduard Lerno 4VVB - Nathan Godefroid 4H - Weikang Liu 4H - Kobe Hillebrant 4VVB - Eduard Lerno 4VVB

Schaatspret

Schaatspret met 5VZA en 5VZB!! #winterpret #gezelligsamenzijn

Badmintontornooi De Panne

5 leerlingen deden deze middag mee aan het badmintontornooi in De Panne. Aydenn Clarebout uit 2 AA, Xena Meeuws uit 3MWW en Thor Oyaert uit 6H mochten het podium beklimmen met een eerste, een tweede en een derde plaats. Ook de andere twee leerlingen maakten het de tegenstand knap lastig! Bravo voor deze mooie sportieve prestaties!
 

Veldloop

Na de middagdrukte in stad Veurne konden we met enkele sportieve leerlingen genieten van een spannende veldloop in het het prachtige Vaubanpark. met de zon als bondgenoot kon de veldloop niet stuk!

Sportdag

Het nieuwe schooljaar is nog maar net begonnen en de de leerlingen beleefden de sportiefste dag van het jaar.

Samen met de sportdienst van Veurne werd er voor elke klas een leuk programma in elkaar gebokst met vernieuwende, uitdagende en grensverleggende activiteiten.

Sportdag door weer en wind

De weergoden waren ons niet zo goed gezind, maar toch trok Annuntiata door weer en wind. Doel? Een leuke en sportieve dag! Dankzij corona leerden we dat een sportdag in eigen LO- of klasbubbel een pluspunt is. Dit zullen we in de toekomst behouden.