Op donderdag 30 januari luisterden de derdejaars van Annuntiata vol enthousiasme naar Herman Van Campenhout. Enkele getuigenissen...

Herman Van Campenhout schrijft ook boeken samen met de bekende Vlaamse auteur Dirk Bracke. Ik ben nu zelf het boek ‘Blinde Woede’ aan het lezen en ik vind het echt een prachtig boek! Hij heeft natuurlijk ook boeken alleen geschreven. De inspiratie om boeken te schrijven haalt hij uit speciale gebeurtenissen die hij meemaakt. Nu is Herman bezig met een boekenreeks: BFF. Deze boeken gaan telkens over 2 beste vriendinnen die niet zonder elkaar kunnen.
Ine Vanallemeersch, 3stw

Herman Van Campenhout vertelde ook over zijn samenwerking met andere auteurs. Ondertussen heeft hij al 31 boeken geschreven. Hij verklapte ons ook dat hij momenteel bezig is met het schrijven van een nieuw boek. Herman krijgt er maar niet genoeg van! 
Axana Coutteau, 3stw

Ik vond het een heel aangename lezing van Herman Van Campenhout. Zijn boeken vind ik zeker een aanrader. Ik lees nu zelf het boek ‘Sweet Sixteen’. Als afsluiter hebben we samen met onze klas een selfie gemaakt.
Belle Beke, 3stw