De bedrijfjes Maloor (A-stroom) en Plant ME (B-stroom) hebben hun ONDERNEMEND PROJECT succesvol kunnen afsluiten met een gezamenlijk resultaat van 590,00 EUR. De leerlingen zijn hier terecht trots op en willen ieder van jullie bedanken om van deze actie mee een succes te maken!

Met de opbrengst uit de verkoop van groeipotloden ondersteunt RIKOLTO wereldwijd boerenfamilies zodat ze zich uit de armoede kunnen werken en ze tegelijk de toekomst van ons voedsel kunnen veilig stellen.

De leerlingen hebben dit project als een unieke kennismaking met de ondernemerswereld mogen ervaren. Na de krokusvakantie werden de online bestellingen afgesloten. Daarna werden alle voorbereidingen getroffen voor het leveren: ontwerpen van gepersonaliseerde labels, planning van lever- en afhaalmomenten, afspraken rond betaling, opstellen kasdocument, verpakken potloodjes enz.

De leerlingen zijn heel blij dat ze - zelfs in coronatijden - een leerrijk ondernemend project mochten doorlopen. Als afsluiter en knipoog naar duurzame voeding organiseren beide groepen weldra een (h)eerlijke soeplunch voor de hele klas. Wordt vervolgd...